Spontaan solliciteren

Gek op techniek?

Hou je van motoren en machines? Ben je gek op alles wat laadt, graaft, schept of elektriciteit opwekt? Is techniek je passie? Dan wil Vandaele Rental jou leren kennen! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, technische profielen die houden van een uitdaging. Aarzel dus niet en solliciteer vandaag nog.

Kies voor Vandaele

Wij bieden je een boeiende, afwisselende job waarin je dagelijks uiteenlopende technische problemen mag oplossen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf, waar direct contact vanzelfsprekend is en teamgeest voorop staat. We organiseren regelmatig interne en externe events zoals recepties, barbecues, productvoorstellingen, demodagen en sportevenementen. Zo hebben we samen al de Mont Ventoux beklommen én deelgenomen aan een kwarttriatlon.

Om je te kunnen blijven ontplooien, bieden we je jaarlijks een aantal dagen opleiding en als junior technicus word je steeds bijgestaan door de werkplaatsverantwoordelijke.

Solliciteer vandaag nog

Heb jij een technische opleiding gevolgd en zie je een gevarieerde job in een klein team wel zitten?  Laat het ons weten! Wij bieden je een boeiende job met een correct loon en ecocheques.

Solliciteer spontaan of stuur uw cv en sollicitatiebrief naar info@vandaele-rental.be