Over ons

Verhuur van professionele machines

Bij Vandaele Rental huurt u professionele machines met de nieuwste technologie voor de burgerlijke bouwkunde, industrie, tuinbouw, landbouw en energievoorziening

Keuze uit 552 recente machines

U kiest uit 552 up-to-date en perfect onderhouden stroomgeneratoren, graafmachines, verreikers en wielladers, schrank- en compactladers, bodemverdichtingsmachines, werfdumpers, tuinbouwmachines, luchtcompressoren en hydraulisch gereedschap

Wij selecteren onze machines zorgvuldig op eenvoudige bediening, comfort en alle mogelijke opties en toebehoren

Ontdek ons volledige gamma

Hersteldienst

Hersteldienst

Met onderhoud en een schoonmaakbeurt na elke verhuur garanderen onze techniekers een perfect werkende machine. 

Als dat nodig is, zorgen zij voor onderhoud en herstelling op de werf. Tenzij een vervangmachine sneller hulp biedt. Want niets is vervelender dan een werf die op een machine moet wachten.  

Veelgestelde vragen

Flexibiliteit, service, transport

Flexibiliteit, service, transport

Wij helpen u snel, eenvoudig en flexibel. Van uw eerste telefoontje tot het terugbrengen van de machine. Met Vandaele Rental kunt u uw klanten de flexibiliteit en service bieden die zij verwachten.

Met uw vrachtwagen of dieplader kunt u comfortabel laden en lossen in onze opslagruimte van 10.000 m2. Ofwel kiest u voor onze transportservice en leveren wij de machine bij u op de werf, precies wanneer u die nodig hebt.

Contacteer ons

“We hebben dit jaar vooral in het medium en zware segment geïnvesteerd: graafmachines van 8 tot 25 ton, verreikers tot 6 ton, zware wielladers, kniktelescopen en een 10 tondumper op rupsen.” 

Koen Ciers, zaakvoerder van Vandaele Rental

Verhuur van professionele machines
Toch liever kopen? We staan voor u klaar.

Grondverzetmachine kopen?

Vandaele Rental biedt u het grootste aanbod en de beste kwaliteit in grondverzetmachines, nieuw en tweedehands. Daarvoor werken we samen met Vandaele Machinery.

Ontdek ons aanbod

Stroomgeneratoren kopen?

Om u het grootste aanbod en de beste kwaliteit in stroomgeneratoren te bieden, nieuw en tweedehands, werkt Vandaele Rental samen met Vandaele Power.

Ontdek ons aanbod

Onze merken
JCB
Himoinsa
Avant
Magni
NC Engineering
Weber MT
Driller