Verhuur grondverzetmachines & stroomgeneratoren

Ruim aanbod om te huren

Bent u op zoek naar een grondverzetmachine of stroomgenerator? Bij Vandaele Rental huurt u professionele machines die beschikken over de nieuwste technologie. Ons aanbod omvat machines voor toepassingen in alle sectoren: bouw, burgelijke bouwkunde, industrie, tuinbouw, landbouw, recyclage en energievoorziening. 

U hebt de keuze uit een ruim gamma aan recente grondverzetmachines en stroomgeneratoren. Ons machinepark telt maar liefst 450 up-to-date en perfect onderhouden machines. Van graafmachines tot verreikers en van wielladers tot dumpers, Vandaele heeft ze allemaal. Bovendien verdelen wij enkel machines van de sterkste merken, zoals JCB, Himoinsa en Avant. Ook de toebehoren voor uw machine of generator vindt u bij ons terug.

Met de grondverzetmachines en stroomgeneratoren van Vandaele Rental brengt u gegarandeerd elke opdracht tot een goed einde. Onze transportservice levert de machine bij u op de werf, precies wanneer u die nodig hebt. Wij selecteren onze machines zorgvuldig op eenvoudige bediening, comfort en alle mogelijke opties en toebehoren. Als er toch een probleem zou zijn, dan zorgen wij voor herstelling of onderhoud bij u ter plaatse op de werf en dat 24/7. Tenzij een vervangmachine sneller hulp biedt. Want niets is vervelender dan een werf die op een machine moet wachten. Na elke verhuur krijgen onze machines een onderhouds-en schoonmaakbeurt om een perfect werkende machine te garanderen. 

Weet u niet precies welke machine u nodig hebt? Heeft u nog vragen of opmerkingen? Contacteer ons, wij hebben de nodige kennis en ervaring en helpen u graag verder om de perfecte machine voor uw werkzaamheden te kiezen!