Evenementen

Evenementen Sector Evenementen Evenementensector
Evenementen Sector Evenementen Evenementensector

Bij VD Mahinery vindt u een ruim aanbod aan stroomgeneratoren en grondverzetmachines die kunnen ingezet worden voor uw evenement.

Stroomvoorziening

Om uw evenement van stroom te voorzien kan u rekenen op onze mobiele, betrouwbare en geluidsgedempte stroomgeneratoren. U kan indien gewenst kiezen voor een parallelle aaneenkoppeling van twee stroomgeneratoren. Dit kan gebruikt worden om extra stroom te genereren, of als redundantie in geval één stroomgenerator omwille van een technisch defect niet langer zou functioneren. In dat geval blijft de tweede generator al uw elektrisch materieel van stroom voorzien en is er voldoende tijd om het defect van de overige stroomgenerator op te lossen.

Op- en afbouw van uw evenement

Om uw evenement op- en af te bouwen heeft u ongetwijfeld nood aan de juiste machines. Bij VD Machinery kan u hiervoor gebruik maken van verreikers en/of teletruks. U kan eveneens gebruik maken van onze rijplaten om uw kwetsbare ondergrond (bv. gazon, geklinkerde inrit) te beschermen en zo voorkomt u dat u zich met een machine vastrijdt op drassig terrein.